Blog

Forside > Artikler  > Bliv klar til foråret 2021

Vi kan næsten ikke vente til, at foråret rigtig kommer – og vi alle kan komme i gang med sæsonen 2021. Vi har købt stort hjem af havetraktorer, plæneklippere mv. Trænger din plæneklipper, motorsav eller havetraktor til serviceeftersyn inden sæsonen begynder, har vi altid et godt tilbud på et forårsservice af din maskine.

Husqvarna robotplæneklipper

Husqvarna Automower robotplæneklipper

2021 bliver også et robotplæneklipper år

Hvalsø Maskinforretning er en af Sjællands førende forhandlere af robotplæneklippere fra Husqvarna. Vi har stor erfaring og et stort udvalg kvalitets robotplæneklippere fra Husqvarna (Automower serien).

Har du spørgsmål til køb af en robotplæneklipper eller ønsker du en demonstration af en robotplæneklipper, er du meget velkommen til at kontakte Ove Svendsen på telefon 40528424.

Du kan også finde generelle svar på de mange spørgsmål, der melder sig inden købet af en robotplæneklipper. Du finder vores vejledning til køb af en robotplæneklipper her.

Hos Hvalsø Maskinforretning foretager vi også service af robotplæneklippere, kontakt os på 46408065 eller kig forbi Vestergade 1 i Hvalsø.

Den perfekte græsplæne

Vi bliver ofte spurgt om, hvordan man får en flot græsplæne. Vores bedste råd er gødning – og ja, selvfølgelig sol og regn.

Men så skal man jo slå græs ofte – nej, for med en robotplæneklipper skal du ikke tænke på, hvor mange gange græsset skal slås. Du kan læse meget mere om robotplæneklippere her samt finde priser på robotplæneklippere.

Service af havetraktorer, plæneklippere mv.

Din motorsav, havetraktor eller plæneklipper skal inden længe tage hul på endnu en sæson. Hos Hvalsø Maskinforretning sørger vi for at havetraktoren, plæneklipperen og motorsaven starter første gang. Læs mere her.

Vi har eget værksted og foretager reparation, service og vedligeholdelse af plæneklippere, motorsave, havetraktorer mv., se mere her eller kig forbi Vestergade 1 i Hvalsø.

Husk – vi kan både hente og bringe dine maskiner til og fra service.

Ny havetraktor eller plæneklipper?

Er du på udkig efter en hel ny havetraktor eller plæneklipper, kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Vi har købt stort ind af de sidste nye modeller og kan som Hvalsø’s eneste forhandler af Stiga og Husqvarna produkter give dig den bedste pris og service.

Vi udlejer også maskiner

Mangler du en pladevibrator til at få rettet fliserne op eller, skal du have fjernet mosset i græsplænen ?

Vi har også græsfrø til reparation af græsplænen samt miljøbenzin fra Aspen.

Stort udvalg af brugte og demo maskiner

Vi har brugt hele vinteren på at rydde op på lageret, og i øjeblikket har vi nogle rigtige gode tilbud på brugte havetraktorer, traktorer, vogne og meget mere.

Du finder vores store udvalg af brugte maskiner her.