Husqvarna Automower AM315X Limited Edition

Forside > Husqvarna Automower AM315X Limited Edition

Køb din Husqvarna Automower ® AM315X Limited Edition robotplæneklipper hos Hvalsø Maskinforretning. Vi autoriseret forhandler af robotplæneklippere fra Husqvarna.

Jubilæumsmodel med mange nyttige funktioner.

Du finder også vores guide til valg af den rigtige robotplæneklipper her.

Pris – 18.999 kr. – Bestil på telefon 40528424

Det sikre valg med lidt ekstra lir

De hurtige specifikationer

Arbejdsområde: Optil 1.600 m2

Støjniveau: 60 dB (maks)

Optil: 40% hældning

Klippetid: 70 min.

Husqvarna Automower AM315X Limited Editioin

Husqvarna Automower ® AM315X Limited Edition robotplæneklipper – 4-hjulet robotplæneklipper til de større og mere komplekse haver. Husqvarna Automower® AM315X Limited Edition sikre effektiv klipning af mindre plæner på op til 1.600 m² og kan også klare hældninger på op til 40%. Denne model er udstyret med avanceret teknologi, der guider robotplæneklipperen gennem smalle passager. Husqvarna Automower® AM315X Limited Edition er ydermere udstyret med smart teknologi, som afpasser klipningen efter plænes vækstrate og muliggør cirkelklipning på mindre arealer, hvor græsset er højere.

X-serien har Automower® Connect med GPS-tyverisporing, GPS-assisteret navigation og X-line-design med LED-forlygter, forstødfanger og hjulkapsler med særlige farver. Automower® Connect-appen sikrer, at du bevarer kontrollen. Du kan følge med, interagere med udstyret og holde dig opdateret ved ét tryk på en skærm, uanset hvor du er i verden.

Indstil robotplæneklipperen, så den kun klipper når du vil have det. Det er muligt at tilkøbe skjold i forskellige farver.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte os på 40528424.

Vores kunder siger: “Halløj Ove. Så får du lige en status fra en glad robot ejer. Den klarer det super fint også nordsiden med det smalle areal og de to højbede. Plænen er allerede ved at få det der tæppelignende udseende. – Søren H”.

Køb i dag – Ring 40528424

Specifikationer – Husqvarna Automower ® AM315X Limited Edition

Arbejdsområde: Optil 1.600 m²
Ladesystem: Automatisk
Maksimal hældning: 40%
Garanteret dB: 60 dB (maksimalt)
Pin-kode: Ja
Installationslås: Ja
Løftesensor: Ja
Væltesensor: Ja
Vægt: 9,0 kg
Klippesystem: 3 pivot knive
Klippebredde: 22 cm
Klippehøjde: 20-60 mm
Ladetid: 60 min.
Klippetid: Ca. 70 min.

Bemærk installationssæt skal købes separat og koster 1.175 kr. og afgrænsningskabel skal også købes separat og koster 795 kr. Vi sender gerne med fragtmand.