Warning: The magic method QodeCore\PostTypes\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /var/www/hvalsoe-maskinforretning.dk/public_html/wp-content/plugins/select-core/post-types/post-types-register.php on line 28

Warning: The magic method QodeCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /var/www/hvalsoe-maskinforretning.dk/public_html/wp-content/plugins/select-core/lib/shortcode-loader.php on line 31
Om Hvalsø Maskinforretning - Telefon 46408065
 

Om Hvalsø maskinforretning

Om Hvalsø Maskinforretning

Hvalsø Maskinforretning er din lokale maskinforretning med egen salgsafdeling og serviceafdeling. Vi har gennem mere end 40 år været den lokale maskinforretning i Hvalsø, herunder med salg og reparation af havetraktorer, plæneklippere, motorsave, robotplæneklippere hækkeklippere samt andre mekaniske redskaber til park, have, skov og landbrug.

Vi er beliggende midt i Hvalsø by på Vestergade 1, hvor vi både har salg, reparation og udstilling.

Hos Hvalsø Maskinforretning sætter vi en dyd i at reparere og rådgive, både private og erhvervsvirksomheder med alt indenfor park, have, skov og landbrug.

Vi udlejer også flishuggere, brændekløvere, havefræsere mv., se mere her.

Danmarks største guide

Læs Danmarks største guide om robotplæneklippere

Salgsafdeling

Få et tilbud på en ny havetraktor eller plæneklipper

Bestil tid til service

Bestil tid til service af din maskine eller plæneklipper

Historien om Hvalsø Maskinforretning

Forretningen er startet af smed Kristoffersen, som byggede stuehus og en lille smedie i 1912. Jorden som han byggede på er udstykket fra Sonnerupgaard, og på skødet fra den tid står der, at godsejeren på Sonnerupgaard har ret til at færdes i skellet med hund og bøsse. Smed Kristoffersens ”servicevogn” var en jumbe med en islænder hest forspændt.

I 1936 solgte Kristoffersen til maskinsmed Kai Jeppesen og på overtagelsesdagen skulle Jeppesen også overtage lageret, dvs. 1 længde ½” rundjern og en ½ stang fladjern, i nutids kroner ca. 200,-. Det var en meget alvorlig post, da der ikke var mange penge at gøre godt med i den periode – og til sammenligning skal det siges, at Jeppesens indtægt det første år var 11-1200 kr.

I 1976 afhændede Jeppesen forretningen til den nuværende ejer, Esben Nielsen, der startede som lærling her i 1963 og har været her lige siden, kun afbrudt af 1½ års militærtjeneste.

I 1977 blev grundstykket Åsvejen 24 købt og i 1987 blev der bygget lager og udstillingshal på denne adresse.

I dag smedien blev udvidet til den fuldt ud for moderne maskinforretning, hvor vi forhandler og servicerer maskiner til landbrug, skovbrug, kirker, skoler samt alt i havemaskiner til private.

Medarbejdere hos Hvalsø Maskinforretning

Foruden indehaver beskæftiger vi bogholderen Hanne og 3 svende, som er John og Ove og som begge har stået i lære her, samt Henrik som kommer udefra.

Vi holder sommerferie lukket 9. juli 2022 - 1. august 2022.