Om Hvalsø maskinforretning

Om Hvalsø Maskinforretning

Hvalsø Maskinforretning er din lokale maskinforretning med egen salgsafdeling og serviceafdeling. Vi har gennem mere end 40 år været den lokale maskinforretning i Hvalsø, herunder med salg og reparation af havetraktorer, plæneklippere, motorsave, robotplæneklippere hækkeklippere samt andre mekaniske redskaber til park, have, skov og landbrug.

Vi er beliggende midt i Hvalsø by på Vestergade 1, hvor vi både har salg, reparation og udstilling.

Hos Hvalsø Maskinforretning sætter vi en dyd i at reparere og rådgive, både private og erhvervsvirksomheder med alt indenfor park, have, skov og landbrug.

Vi udlejer også flishuggere, brændekløvere, havefræsere mv., se mere her.

[qodef_underline_icon_box icon_pack=”simple_line_icons” simple_line_icons=”icon-star” box_type=”top-line-icon” title_tag=”h4″ title=”Danmarks største guide” text=”Læs Danmarks største guide om robotplæneklippere” link=”https://www.hvalsoe-maskinforretning.dk/bedste-robotplaeneklipper-2019″]
[qodef_underline_icon_box icon_pack=”simple_line_icons” simple_line_icons=”icon-people” box_type=”top-line-icon” title_tag=”h4″ title=”Salgsafdeling” text=”Få et tilbud på en ny havetraktor eller plæneklipper” line_color=”#1de4da” link=”https://www.hvalsoe-maskinforretning.dk/salgsafdeling/”]
[qodef_underline_icon_box icon_pack=”simple_line_icons” simple_line_icons=”icon-cursor” box_type=”top-line-icon” title_tag=”h4″ title=”Bestil tid til service” text=”Bestil tid til service af din maskine eller plæneklipper” line_color=”#e4008c” link=”https://www.hvalsoe-maskinforretning.dk/serviceafdeling/”]

Historien om Hvalsø Maskinforretning

Forretningen er startet af smed Kristoffersen, som byggede stuehus og en lille smedie i 1912. Jorden som han byggede på er udstykket fra Sonnerupgaard, og på skødet fra den tid står der, at godsejeren på Sonnerupgaard har ret til at færdes i skellet med hund og bøsse. Smed Kristoffersens ”servicevogn” var en jumbe med en islænder hest forspændt.

I 1936 solgte Kristoffersen til maskinsmed Kai Jeppesen og på overtagelsesdagen skulle Jeppesen også overtage lageret, dvs. 1 længde ½” rundjern og en ½ stang fladjern, i nutids kroner ca. 200,-. Det var en meget alvorlig post, da der ikke var mange penge at gøre godt med i den periode – og til sammenligning skal det siges, at Jeppesens indtægt det første år var 11-1200 kr.

I 1976 afhændede Jeppesen forretningen til den nuværende ejer, Esben Nielsen, der startede som lærling her i 1963 og har været her lige siden, kun afbrudt af 1½ års militærtjeneste.

I 1977 blev grundstykket Åsvejen 24 købt og i 1987 blev der bygget lager og udstillingshal på denne adresse.

I dag smedien blev udvidet til den fuldt ud for moderne maskinforretning, hvor vi forhandler og servicerer maskiner til landbrug, skovbrug, kirker, skoler samt alt i havemaskiner til private.

Medarbejdere hos Hvalsø Maskinforretning

Foruden indehaver beskæftiger vi bogholderen Hanne og 3 svende, som er John og Ove og som begge har stået i lære her, samt Henrik som kommer udefra.

[qodef_image_gallery type=”slider” autoplay=”3″ pretty_photo=”no” navigation=”yes” pagination=”yes” images=”2276,5641,6187″ image_size=”full”]

Vi opleverer i øjeblikket problemer med vores hjemmeside.

Vi arbejder på at udbedre fejlen.

Du kan altid kontakte os på telefon 46408065.