Warning: The magic method QodeCore\PostTypes\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /var/www/hvalsoe-maskinforretning.dk/public_html/wp-content/plugins/select-core/post-types/post-types-register.php on line 28

Warning: The magic method QodeCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /var/www/hvalsoe-maskinforretning.dk/public_html/wp-content/plugins/select-core/lib/shortcode-loader.php on line 31
Opsætning af robotplæneklipper - Bestil opsætning af Husqvarna Automower
 

Opsætning af robotplæneklipper

Opsætning af robotplæneklippere

Hvalsø Maskinforretning er en af Sjællands største forhandlere af robotplæneklippere fra Husqvarna. Udover salg af robotplæneklippere (Automower), bistår vi også med opsætning af robotplæneklippere.

Vi har kunder på hele Sjælland – og vi giver gerne et prisoverslag, kontakt os på 40528424.

Danmarks største guide

Læs Danmarks største guide om robotplæneklippere

Få et uforpligtende tilbud

Ring til vores robotekspert Ove på 40528424 og få et uforpligtende tilbud

Service

En robotplæneklipper skal også serviceres

Vi hjælper med opsætning

Opsætning af en robotplæneklipper, kan virke uoverskueligt. Hos Hvalsø Maskinforretning hjælper vi gerne med opsætning af robotplæneklippere.

Vi har det rette udstyr og 20 års erfaring i opsætning af robotplæneklippere.

Vi har mulighed for at opsætte robotplæneklippere i både eksisterende og nyanlagte haver – og du kan næsten ikke se at ledningen bliver lagt ned i jorden.

Ring til os på 40528424 og få et uforpligtende tilbud på en robotplæneklipper. Vi sælger også nye Husqvarna Automower robotplæneklippere – se mere her.

Vi kører over hele Sjælland

Vi beregner 4-10 timer for opsætning af en robotplæneklipper, afhængig af havens kompleksitet mv. Du får altid et overslag inden vi går i gang med en opgave.

Har du spørgsmål til opsætning til robotplæneklippere, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere I vores store robotplæneklipper guide.

Vi holder sommerferie lukket 9. juli 2022 - 1. august 2022.