Blog

Forside > Artikler  > Reparation af plæneklippere samt plæneklipper service

Vil din plæneklipper ikke starte eller klipper den ikke græsset optimalt. Hos Hvalsø Maskinforretning har vi mange års erfaring i service, reparation og vedligeholdelse af plæneklippere fra både Stiga, HusqvarnaHonda og Klippo mv. Vi foretager årligt reparation af flere hundrede plæneklippere for kunder i Hvalsø, Kirke Såby, Osted, Tølløse, Roskilde, Gevninge, Lejre, Kirke Hyllinge og omegn.

Reparation af plæneklippere

På Vestergade 1 i Hvalsø ligger vores værksted med den seneste nye teknologi, der gør det muligt at reparerer både plæneklippere, robotplæneklippere, havetraktorer mv.

Vi foretager både reparation og vedligeholdelse af plæneklippere for private, professionelle samt offentlige institutioner. Dette har sikret os et stort kendskab til alle typer af plæneklippere.

Service og reparation af plæneklippere for professionelle

Vi ved om nogen hvor irriterende det er når plæneklipperen ikke vil starte eller ikke køre optimalt. Med løbende service sikre du derved at din(e) plæneklipper(e) virker optimalt.

Autoriseret reparation og service af plæneklippere

Hvalsø Maskinforretning er autoriseret forhandler/serviceværksted for Husqvarna og Stiga, hvilket sikre dig at både service og reparation af din plæneklipper sker efter producentens forskrifter og vejledninger.

Et plæneklipper service hos Hvalsø Maskinforretning er mere end bare et almindeligt service

Det er også en sikring af en stabil og driftssikker plæneklipper, som starter hver gang og som holder i mange år. Hos os får du altid et smil med på vejen og et par gode tips til, hvordan du holder din plæneklipper funktionsdygtig igennem hele sæsonen.

Køb reservedele til din plæneklipper hos Hvalsø Maskinforretning

Køb originale reservedele hos Hvalsø Maskinforretning, vi er autoriseret forhandler af Stiga, Husqvarna, Klippo mv. Vi forhandler også Miljøbenzin fra Aspen.

Kontakt os for at høre mere om et plæneklipper service

Er du interesseret i at høre mere om service og reparation af din plæneklipper, er du velkommen til at kontakte os på 46408065.

Vi foretager også service og reparation af motorsave, buskryddere, havetraktorer mv. – se mere her.