Warning: The magic method QodeCore\PostTypes\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /var/www/hvalsoe-maskinforretning.dk/public_html/wp-content/plugins/select-core/post-types/post-types-register.php on line 28

Warning: The magic method QodeCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /var/www/hvalsoe-maskinforretning.dk/public_html/wp-content/plugins/select-core/lib/shortcode-loader.php on line 31
Reparation og service af havefræsere - Hvalsø Maskinforretning

Blog

Forside > Artikler  > Reparation og service af havefræsere

Hos Hvalsø Maskinforretning er vi specialister i reparation og service af havefræsere. Vi hjælper dig gerne med service og reparation af din havefræser, hvis den ikke vil starte eller motoren kører ujævnt. Kig forbi eller ring til os på 46408065 og få et tilbud på service eller reparation af din havefræser.

Vores medarbejdere er specialuddannede og udfører service efter producentens vejledninger.

Service af havefræsere

Et årligt serviceeftersyn af din havefræser sikre en stabil og driftssikker havefræser, der starter hver gang du har brug for den. Med mere end 30 års erfaring, har vi stor erfaring i service af alle typer af havefræsere.

Salg af nye havefræsere

I vores salgsafdeling på Vestergade 1 i Hvalsø finder du det nyeste inden for havefræsere – kig forbi og få et godt tilbud.

Udlejning af havefræsere

I vores udlejningsafdeling er det muligt at leje en havefræser fra 350 kr. pr. dag., se mere her.