Warning: The magic method QodeCore\PostTypes\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /var/www/hvalsoe-maskinforretning.dk/public_html/wp-content/plugins/select-core/post-types/post-types-register.php on line 28

Warning: The magic method QodeCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /var/www/hvalsoe-maskinforretning.dk/public_html/wp-content/plugins/select-core/lib/shortcode-loader.php on line 31
Alt om robotplæneklippere samlet ét sted! Køb den rigtige robotplæneklipper
 

Alt om robotplæneklippere

Alt om robotplæneklippere samlet ét sted

Gør det nemt at slå græsset med en robotplæneklipper fra Husqvarna og få glæde af din robotplæneklipper hele sommeren. Køb din nye Husqvarna Automower ® robotplæneklipper idag. Spar mange penge få et tilbud på robotplæneklipper fra Husqvarna og spar mange penge – ring til vores robotekspert Ove på 40528424.

Er du i tvivl om hvilken robotplæneklipper du skal vælge eller ønsker du bare at vide mere om Husqvarna’s robotplæneklippere, kan du kontakte Ove Svendsen på telefon 40528424. Vi har ydermere udarbejdet en guide til køb af robotplæneklipper – du finder vores guide til den bedste robotplæneklipper her.

Hos Hvalsø Maskinforretning er vi autoriseret forhandler af produkter fra Husqvarna heriblandt også deres robotplæneklipper-serie – Automower®.

Vi hjælper med opsætning

Bestil opsætning af robotplæneklipper

Mange års erfaring

Vi guider dig gerne helt uforpligtende

Få et tilbud

Ring 40528424 til vores robotekspert Ove

Stor guide til valg af robotplæneklipper

Vi har lavet Danmarks største guide om robotplæneklippere. Du kan bl.a. læse, vores 3 bedste råd, du skal overveje inden du køber en robotplæneklipper. Herudover vi samlet nogen af de spørgsmål, vi oftest modtager – så kan du få svar med det samme. Du kan læse vores guide her.

Har du et spørgsmål til køb af en robotplæneklipper, er du velkommen til at kontakte vores robotekspert Ove på 40528424.

Det siger kunderne…

Jeg har en Husqvarna robotplæneklipper, og det er en fantastisk opfindelse. Den fungerer upåklageligt, og man har altid en nyslået græsplæne uden at løfte en finger.
Karin
Tak for den gode service jeg modtog i forbindelse med købet af en Husqvarna Automover til min far i starten af 2017. Som 83 årig har man brug for hjælp til det hårde arbejde med plænen og Ove foreslog en robot klipper. Med grundig vejledning satte vi den op selv, da arbejdsstedet er i Sønderborg, Ove var stand by på telefonen hele weekenden. Robert (som den hedder nu) har kørt uden nogen problemer fra opsætning til vi tog den ind i efteråret. Mine forældre glæder sig hver dag til at se på en nyslået plæne, og se Robert kører ud præcis kl 12:00. Tak for hjælpen til jer fra Hvalsø Maskinforretning.
Christian
Halløj Ove. Så får du lige en status fra en glad robot ejer. Den klarer det super fint også nordsiden med det smalle areal og de to højbede. Plænen er allerede ved at få det der tæppelignende udseende.
Søren H

Ingen haver er for stejl til Husqvarna Automower

En robotplæneklipper fra Husqvarna kan klare stigninger på op til 45%, det gør at selv de mest avancerede villahaver og parker er en nem opgave for robotplæneklipper fra Husqvarna.

Vi demonstrerer gerne, hvad en robotplæneklipper kan.

Ring til os vores robotplæneklipper ekspert på 40528424.

Få et tilbud fra vores robotekspert Ove på en helt ny robotplæneklipper fra Husqvarna – ring 40528424

Se vores udvalg af robotplæneklippere

Hvalsø Maskinforretning forhandler kvalitets robotplæneklippere fra Husqvarna. Se vores store udvalg af robotplæneklippere her.

Vi hjælper gerne med opsætning

Hvalsø Maskinforretning og vores robotekspert Ove, har mange års erfaring i opsætning af robotplæneklippere. Vi har samtidig det rigtige udstyr, så du næsten ikke kan se at ledningen er lagt i jorden bagefter. Vi sender gerne dokumentation for det fra tidligere opsætninger.

Vi hjælper desuden gerne med opsætning i nyanlagte haver, ligesom vi også gerne hjælper med opsætning i eksisterende haver.

Vi bistår med opsætning af robotplæneklippere på hele Sjælland. Ring til os på 40528424 og hør mere om opsætning af robotplæneklippere.

Vælg en robotplæneklipper, der kan alt!

Få det hele på én gang med en robotplæneklipper. Med en robotplæneklipper fra Husqvarna, er du sikker på at få en robotplæneklipper, der både kan klare de stejle skråninger i din have, kan køre i regnvejr – alt dette uden at efterlade spor.

Selv ikke regnvejr kan stoppe en Husqvarna Automower robotplæneklipper

En robotplæneklipper larmer mindre end almindelig plæneklipper

Efterlader ingen spor – og giver dig smuk græsplæne igennem hele sæsonen

Med en robotplæneklipper skal du ikke bekymre dig om at græsset bliver for langt

En robotplæneklipper skal også til service…

Det kan desværre ikke undgås at en robotplæneklipper skal til service.

På et serviceeftersyn får robotplæneklipperen typisk

  • Skiftet knive
  • Opdateret software
  • Rengjort hjul mv.
  • Og meget mere