Warning: The magic method QodeCore\PostTypes\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /var/www/hvalsoe-maskinforretning.dk/public_html/wp-content/plugins/select-core/post-types/post-types-register.php on line 28

Warning: The magic method QodeCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /var/www/hvalsoe-maskinforretning.dk/public_html/wp-content/plugins/select-core/lib/shortcode-loader.php on line 31
Autoriseret service og reparation af robotplæneklipper - Husqvarna Automower
 

Service og reparation af robotplæneklipper

Opsætning af robotplæneklippere

Hvalsø Maskinforretning er autoriseret forhandler af Husqvarna Automower® robotplæneklippere.

Vi er samtidig autoriseret servicepartner og tilbyder reparation og service af Husqvarna Automower® robotplæneklippere på vores eget værksted i Hvalsø.

Ring på 40528424 og aftal en tid til service af din robotplæneklipper.

Vi opdatere software, rengøre knive og meget ved et serviceeftersyn

Reparation af Husqvarna Automower® robotplæneklippere

Vi har været med fra starten af og har opbygget et stort erfaringsgrundlag ved reparation og service af Husqvarna Automower® robotplæneklippere. Med den seneste nye teknologi, kan vi servicere din robotplæneklipper, så den igen kan slå græsset for dig – enkelt og nemt.

Regelmæssig vedligeholdelse og udskiftning af knivene mv. er med til at sikre dig et det bedste resultat igennem hele sæsonen. Hos Hvalsø Maskinforretning hjælper vi dig med udskiftning af knive samt øvrig vedligeholdelse af din robotplæneklipper fra Husqvarna.

Autoriseret service af din Husqvarna Automower® robotplæneklippere

Med et autoriseret serviceeftersyn af din Husqvarna Automower® opnår du det perfekte resultat hver gang og kan imponere naboer og venner med en flot vedligeholdt græsplæne.

Et autoriseret serviceeftersyn af din Husqvarna Automower® robotplæneklipper omfatter bl.a.:

  • Opdatering af software
  • Rengøring af knive
  • Kontrol af sensorer, batteri(er), printkort mv.

Batteriet på din robotplæneklipper vil blive slidt, men udskiftningsperioden vil afhænge af græsplænens areal samt den anvendte drift tid.

Vi hjælper gerne med opsætning af din robotplæneklipper

Hos Hvalsø Maskinforretning hjælper vi gerne med korrekt opsætning og installation af din nye Automower® robotplæneklipper.

Er du på udkig efter en ny Husqvarna Automower® robotplæneklipper? Vi har ydermere udarbejdet en guide om robotplæneklippere – hvor vi gennemgår relevante overvejelser inden køb af en robotplæneklipper.