Warning: The magic method QodeCore\PostTypes\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /var/www/hvalsoe-maskinforretning.dk/public_html/wp-content/plugins/select-core/post-types/post-types-register.php on line 28

Warning: The magic method QodeCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /var/www/hvalsoe-maskinforretning.dk/public_html/wp-content/plugins/select-core/lib/shortcode-loader.php on line 31
Serviceafdeling - Hvalsø Maskinforretning - Ring 46408065
 

Serviceafdeling

Service og reparationer

Hos Hvalsø Maskinforretning har vi i over 30 år foretaget reparationer og service på alle typer af haveredskaber til have, skov, park og agro. Vi har uddannede mekanikere, som er specialister inden for hvert deres område.

Service og reparation af Stiga, Husqvarna og andre kendte mærker

Vi foretager reparation og service mv. af

Plæneklippere/græsslåmaskiner
Robotplæneklipper
Græstrimmere
Havetraktorer
Hækkeklippere
Buskryddere
Havefræsere
Motorsave
Sneslynger/Fejemaskiner
Fejemaskiner
Traktorer
• og andre have-, park-, og skovredskaber

Vi har et stort værksted med moderne teknologi, der gør der muligt at foretage alle reparationer, udskiftninger og vedligeholdelsesarbejder. Vi henter og leverer gerne dit have-, park- og skovudstyr.

Vi er specialister i plæneklipper service og lægger vægt på god kvalitet og service. Vores mekanikere er uddannede fagfolk, med mange års erfaring inden for service og reparation af havetraktorer, plæneklippere mv.

Af hensyn til din sikkerhed i forbindelse med brug af din maskine, anbefaler vi løbende service.

Kontakt os for et tilbud på service eller reparation

Kontakt os på 46408065 eller på e-mail kontakt@hvalsoe-maskinforretning.dk

Sliberi – få slebet din kæde til motorsaven

Er du træt af en sløv kæde på motorsaven? Så lad os slibe din motorsavskæde hurtigt og nemt. Vi udfører vådslibning af flishuggerknive (max 800 mm) samt slibning af kæder til motorsave og klinger til rundsave (ikke hårdt metal).

Reparation og service af havetraktorer

Vi foretager reparation og service på alle typer af havetraktorer og giver gerne et overslag inden vi påbegynder reparationen/serviceeftersynet.
Vi er autoriseret forhandler af Husqvarna og Stiga og udfører reparationer og service efter gældende forskrifter. Læs mere om service af din havetraktor her.

Min plæneklipper kan ikke starte – hvad gør jeg?

Undgå at din plæneklipper ikke kan starte – lad os give din plæneklipper et forårstjek, og så garanterer vi, at din plæneklipper starter første gang når du skal slå græs. Ring i dag for et godt tilbud på plæneklipperservice. Du kan læse mere om plæneklipperservice her.